Previous Next

lazcsillapitas5A láz fontos jelzése szervezetünknek, védekező funkció, amely egyrészt figyelmeztet a rendellenes működésre, miközben egyes kutatások azt jelzik, hogy a láz elősegítheti a szervezet fertőzésekből vagy más súlyos betegségekből való felépülését. 
A magas lázat - káros hatásai miatt, mint pl. a lázgörcs - csillapítani kell. Összeállításunkban a láz, a lázcsillapítás témakörével foglalkozunk.

Patikánk a láz csillapítására a következő készítményeket ajánlja:

lazcsillapitas2A láz nem betegség. A testhőmérséklet emelkedése olyan reakció, mellyel a szervezet legtöbbször valamely fertőzésre reagál. Amikor a fertőzés elmúlik, a láz alábbhagy.

Aspirin Effect 500 mg szajban diszpergalodo granulatum 10 tasakAz Aspirin Effect 500 mg szájban diszpergálódó granulátum enyhe és középerős fájdalmak esetén alkalmazható, mint fejfájás, fogfájás, hátfájás, megfázás okozta torokfájdalom, ízületi és izomfájdalmak, továbbá lázcsillapításra, valamint a meghűlés és az influenza tüneteinek csillapítására.

laz23A láz a betegség gyakori jele, nem szükségszerűen rossz, kulcsszerepe van a fertőzések leküzdésében. Akkor most kezeljük a lázat, vagy sem?

Kalmopyrin 500 mg tabletta 12 dbAz acetilszalicilsav a nem szteroid fájdalomcsillapítók és gyulladás-csökkentők csoportjába tartozik. Alkalmazható enyhe és középerős fájdalmak: pl. fejfájás, fogfájás, hátfájás, ízületi fájdalmak és menstruációs fájdalom; továbbá lázas, hűléses és reumás megbetegedések kezelésére.

OGYÉI engedély

LogoSancoInternet HU B 336

II.kerületi kártya -10%

II keruet kartya

biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

FoNo VIII. betegtájékoztatók

FoNo